22.2.12

A break

Nu har jeg igen holdt en lille pause fra bloggen, og det var igen pga. at jeg virkelig ikke følte at jeg havde tid, eller inspirationen. Jeg synes nemlig også det ville være synd, bare at blogge, for at blogge. Så hellere vente lidt tid, til jeg havde lyst igen. Men jeg tror også det var godt for mig lige at komme væk fra bloggen, da jeg nu igen har lysten til at blogge! Så håber at i dejlige mennesker stadig følger mig, efter min hele atten dages pause. Jeg er ihvertfald klar igen, og i skal forvente en masse indlæg igen fremover!
Så har jeg også fået købt en af tingene jeg viste i det forrige indlæg, som jeg faktisk også skrev ville blive noget af det næste jeg ville købe! Så måske har i en lille ide om hvad det kunne være?

Knus
Madicken.

4 kommentarer:

 1. Jeg håber på ringen, den er for cool. Den skal jeg vist også selv kigge lidt nærmere på! Rigtig skøn blog i øvrigt, og velkommen tilbage :)
  - Anne //Spandabel

  SvarSlet
 2. Jeg har givet dig en Blog award. :-) Kig her, for at se hvad du skal gøre: http://fashionbynathalia.blogspot.com/2012/02/blog-award.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det må jeg lige se på!(:

   Slet